Stały Bywalec
![]() |
|
mała modelka pięknie prezentuje się w nowych kreacjach: dziennej i wieczorowej
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Miło popatrzeć na taki uśmiech, a powody są nawet dwa ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Uśmiech rozbrajający ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna dziewuszka w ślicznych ciuszkach. I koralesy jakie dobrane. Oj czuję, że sroczka na błyskotki i przebieranie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sliczna corcia, a ciuszki swietnie jej pasuja ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Eeeee no nie mogę, urocza, szlafroczek jest super ale sukieneczka wymiata, a zwłaszcza tak świetnie zaprezentowana na małej modelce ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuje za miłe komentarze, a jeśli chodzi o kolor sukienki to może i troszkę zbyt poważny i właśnie dlatego dodajemy drobiazgi w intensywnych wesołych kolorach, jak ten naszyjnik który moja córcia własnoręcznie robiła.
Czasem wybiorę materiał na coś dla dziecka ale dopiero po uszyciu widzę jakie błędy zrobiłam czy w wykonaniu formy czy w doborze tkaniny, no cóż wygląda na to że cały czas jeszcze się uczę ![]() recykling - znalazłam kawałki czerwonego i białego polarka w szafie i udało mi się uszyć z tych resztek dla mojej córeczki taki oto polarek co wy na to? chyba wyszedł mi zbyt mały kapturek |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no ladny ![]() moze Polske reprezentowac ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
haha no faktycznie na euro 2012 będzie jak znalazł tylko orzełka brakuje
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kolory rzeczywiscie bardzo patriotyczne ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.