28 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28
Stara Gwardia
![]() |
|
jakłucznik cioteczki faktycznie mają poczucie humoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-12-22 13:34:40 przez A. N. --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszytki bardzo fajne. Te spodnie ostatnie to kombinacja dopiero.
Tylko zdjęcia nieobrócone mi przeszkadzają, bo nie można normalnie zobaczyć tego, co na nich jest. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piżamka dla synka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna piżamka, bardzo fajna. Chłopakom to jednak łatwiej coś uszyć - bez zbędnych falbaneczek, koroneczek itp.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wzór reniferowy wybrała ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
O matko spodnie z zębami są mega! Strasznie fajne i wyobrażam sobie ile musiałaś w nie włożyć pracy. Poza tym inne uszytki jak zawsze fajne, świetnie odszyte a wzory i kolory superowo połączone. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
DZIĘKUJĘ Susanna
![]() ![]() mio postaram się robić lepsze zdjęcia ![]() --- Ostatnio edytowane 2018-02-21 08:34:05 przez A. N. --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Macie może pomysł dlaczego na forum przekręcają się moje zdjęcia, robię innym aparatem niż dotychczas i nie mogę tego ogarnąć w innych miejscach jak np na bloggerze dodaje mi ładnie zdjęcia a tutaj na forum są przekręcone - jak mogę to poprawić? może coś w aparacie powinnam ustawić?
|
28 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.