28 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28
| Stara Gwardia
  |  | 
| jakłucznik cioteczki faktycznie mają poczucie humoru   : ) są nie do podrobienia  te porteczki wypatrzyły w necie i tak po prostu bez okazji chciały takie mieć  wiec spróbowałam i wydaje mi się ze wyszły tak jak miały wyjść  a kły naszywałam każdy osobno  paszcza jest na zameczek zapinana wiec jak by co można ją schować  --- Ostatnio edytowane 2017-12-22 13:34:40 przez A. N. --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Uszytki bardzo fajne. Te spodnie ostatnie to kombinacja dopiero.
 Tylko zdjęcia nieobrócone mi przeszkadzają, bo nie można normalnie zobaczyć tego, co na nich jest. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Piżamka dla synka   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Świetna piżamka, bardzo fajna. Chłopakom to jednak łatwiej coś uszyć - bez zbędnych falbaneczek, koroneczek itp.  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję  konstrukcja własna, wyszło fajnie ale ten kolor to jednak zbyt mocny  wygląda jak ptaszek Tweety  ale bardzo lubi tą piżamkę teraz to i córcia się o piżamkę dopomina    wzór reniferowy wybrała  | |
| Administrator
  |  | 
| O matko spodnie z zębami są  mega! Strasznie fajne i wyobrażam sobie ile musiałaś w   nie włożyć pracy. Poza tym  inne uszytki jak zawsze fajne, świetnie odszyte a wzory i kolory superowo połączone. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| DZIĘKUJĘ Susanna   faktycznie przy zombi spodniach chwile posiediziałam   mio postaram się robić lepsze zdjęcia  --- Ostatnio edytowane 2018-02-21 08:34:05 przez A. N. --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Macie może pomysł dlaczego na forum przekręcają się moje zdjęcia, robię innym aparatem niż dotychczas i nie mogę tego ogarnąć w innych miejscach jak np na bloggerze dodaje mi ładnie zdjęcia a tutaj na forum są przekręcone - jak mogę to poprawić? może coś w aparacie powinnam ustawić? | 
28 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook