28 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 >
Administrator
![]() |
|
Ooo szyłam podobne spodenki z mieszanki bawełny, poliestru i lnu ![]() Świetnie Ci wyszły ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietna jest bluzka z sercem, serce jest naszyte?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
AsiaSu dziekuje
![]() ![]() Ostatnio kupiłam trochę dresówki narysowałam formę spodni z lekko obniżonym krokiem i dużymi kieszeniami. Wcześniej szyłam bluzeczkę dla córki - konstrukcja też moja. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
oo mi też ta bluzka wpadła w oko ![]() ![]() ![]() przy ostatniej wrzudce, bardzo podobaja mi sie spodenki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wisnia Dziękuję za tak miłe słowa - są bardzo budujące
![]() ![]() zdjęcie mojego małego i prawie nieuchwytnego dla aparatu rowerzysty w spodniach które ostatnio dla niego uszyłam ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-09-30 14:01:49 przez A. N. --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No przecudny rowerzysta i przecudne porteczki
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dopracowane, eleganckie, urocze obie pary
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Superanckie gaciochy, kurcze mojemu tez muszę uszyć nowe portasy bo w przedszkolu dziury na kolanach mnożą się chyba przez pączkowanie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super rzeczy i swietnie odszyte.
|
28 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.