Wersja do druku

28 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 >

Mistrzyni Krawiectwa
Pięknie Aniu!
Stara Gwardia
DZIEKUJĘ! zdjęcie spodni na modelu, czapka i komin - niestety czapka jest tylko w użytkowaniu, syn stwierdził że przez głowę komin zakładać nie będzie, bo woli chustkę ! o i mamy ładny komin moro - tyle że w szafie:)i jeszcze bluza w koty, którą córka moja uwielbia własnie przez te kociaki :)

--- Ostatnio edytowane 2017-10-19 08:48:14 przez A. N. ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Czapka i komin w koty dla córki, tym razem sama nie szyłam:)

Załączone obrazy

Stara Gwardia
przesliczne te kompleciki!
Stara Gwardia
Fantastyczne te rzeczy, bardzo ładne dzianinki a synek na pewno przekona się do komina
Stara Gwardia
dziękuję:) to jest najmilsze forum jakie znam:)tym razem uszyłam spodnie z opaska z cienkiej dresówki.

Załączone obrazy

Stara Gwardia
Taki detal jak opaska zalozona do spodenek od razu dodaje szyku i to juz nie sa zwykle spodenki z dresowki, ale fajny stroj, bedzie sie swietnie prezentowal. To dla corki?
Stara Gwardia
Asiasu dziękuje:) tym razem to drobny prezencik dla córeczki moich przyjaciół :)
Stara Gwardia
Dwie cioteczki poprosiły mnie o uszycie przed świętami spodni typu zombi, trochę się nakombinowałam jak zrobić żeby na środku przodu i tyłu nie było szwów, zobaczcie co mi wyszło - co o tym myślicie ?

Załączone obrazy

Stara Gwardia
N.N. - co by tu powiedzieć:):)Cioteczki mają chyba specyficzne poczucie humoru. Mocno się napracowałaś bo te "kły" to chyba naszywane, każdy oddzielnie? Nie przeczę, porteczki wyglądają interesująco. A na jaką to okazję?

28 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.