Wersja do druku

28 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »

Administrator
Wow ale piękny i oryginalny smok! Super sobie poradziłaś, kurcze naprawdę wygląda MEGA!! Jak dla mnie to wyższy stopień tworzenia :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
Ooo matko, aż chciałoby się być twoją córką! Fantastyczna bluza, chyba bym w niej chodziła nawet i pod prysznic :D
Świeżynek
Śliczny smoczek :oklasky::oklasky::oklasky:
Stara Gwardia
DZIĘKUJĘ! :) szykuje mi się w domu Komunia Św., więc mam trochę nowych ciuszków do pokazania.
sukienka " po komunijna" dla córki, kamizelka i spodnie dla synka, wdzianko różowe dla córki, alba.
Wszystkie formy rysowałam sama, wiec żeby sprawdzić czy forma sukienki jest dobra ,ze ścinków zrobiłam tą biało pomarańczowa sukienkę.

--- Ostatnio edytowane 2017-10-24 08:47:24 przez A. N. ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
ciąg dalszy zdjeć

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
Wow A.N. jestem pod ogromnym wrażeniem! Całą rodzinę ubrałaś i najważniejszej osobie uszyłaś piękną albę! Brawa, wielkie brawa :oklasky:

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
A.N. - jesteś profesjonalistką, perfekcjonistką i wielką zdolniachą. Podziwiam pomysły i wykończenia Twoich uszytków. Są takie estetyczne, precyzyjne i gustowne. Mistrzostwo świata po prostu:):):). Gratuluję. A dzieciaczki są fantastyczne. Córeczka (przedszkolanka?) ma takie oryginalne, świetne pomysły - oby ktoś nierozsądny nie stłamsił w niej tych zdolności, nie pozwól na to !!!
Stara Gwardia
A.N. przepraszam - nie doczytałam ostatnich stron - szybko Wam te dzieciaczki urosły:):):) Ale całą resztę potwierdzam.
Stara Gwardia
wszyystkie prace piekne, a zakiecik cudo ;D
Stara Gwardia
Dziękuje bardzo - Chyba się rumienie:) Susanna prawie całą rodzinkę ubrałam, jeszcze najgorsza sprawa czyli coś dla mnie? komunia tuż tuż a ja jeszcze bez ubrania. jakłucznik dziękuję za przemiłe słowa :) a dzieciaczki sama nie wiem kiedy tak urosły w sumie to po nich widzę że czas w miejscu nie stoi:)

28 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.