28 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Administrator
![]() |
|
Wow ale piękny i oryginalny smok! Super sobie poradziłaś, kurcze naprawdę wygląda MEGA!! Jak dla mnie to wyższy stopień tworzenia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ooo matko, aż chciałoby się być twoją córką! Fantastyczna bluza, chyba bym w niej chodziła nawet i pod prysznic
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Śliczny smoczek
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
DZIĘKUJĘ!
![]() sukienka " po komunijna" dla córki, kamizelka i spodnie dla synka, wdzianko różowe dla córki, alba. Wszystkie formy rysowałam sama, wiec żeby sprawdzić czy forma sukienki jest dobra ,ze ścinków zrobiłam tą biało pomarańczowa sukienkę. --- Ostatnio edytowane 2017-10-24 08:47:24 przez A. N. --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ciąg dalszy zdjeć
|
|
Administrator
![]() |
|
Wow A.N. jestem pod ogromnym wrażeniem! Całą rodzinę ubrałaś i najważniejszej osobie uszyłaś piękną albę! Brawa, wielkie brawa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A.N. - jesteś profesjonalistką, perfekcjonistką i wielką zdolniachą. Podziwiam pomysły i wykończenia Twoich uszytków. Są takie estetyczne, precyzyjne i gustowne. Mistrzostwo świata po prostu
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A.N. przepraszam - nie doczytałam ostatnich stron - szybko Wam te dzieciaczki urosły
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wszyystkie prace piekne, a zakiecik cudo ;D
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje bardzo - Chyba się rumienie