28 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jakiego masz przystojniaka Aniu!Spodenki fajne
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super porcięta, i te małe i te duże też, mogę zgapić te paseczki? Bardzo mi sie podobają ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam synkowi czapeczkę chustę i spodnie. Spodnie nadal kombinowane z obniżonym krokiem i kieszeniami przodu i tyłu.
Moi drodzy jestem ciekawa waszych opinii. Ostatnim razem na próbę zrobiłam synkowi spodnie z dzianiny cieniutkiej jak na bluzeczkę i spodnie ładnie się dopasowywały, tym razem mam dzianinkę troszkę grubsza i spodnie trzymają fason. Co znaczy ze synek ma w kroku i na bioderkach troszkę więcej materiału i przy pierwszym razie gdy mu je założyłam zwrócił na to uwagę i łapał raczkami za ten nadmiar tkaniny, ale już po chwili się do tego przyzwyczaił i odkrył do czego służą kieszonki ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wcześniej pokazałam czapkę i chustę a teraz dodam kilka zdjęć tych spodni o których przed chwila pisałam.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
JAKI SŁODZIAK!!!!!!!Super portki i czapa, i chustka!Jak świetnie wygląda jak wchodzi do domku,ach te rączki pampuśne yyyyych
![]() ![]() ![]() 11 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
DZIĘKUJE
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Końcem wakacji szyłam bluzę z burdy i tak mi wyszła.A moja córa z niewielką moją pomocą uszyła sobie szalony piórnik
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bluza piękna i piórnik super. Zdolna ta twoja córka. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję
![]() ![]() |
28 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.