28 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję
![]() ![]() Dziś chciałabym pokazać Wam moi drodzy jaką aplikacje na bluzeczkę wymyśliła sobie i pomogła w zrobieniu moja córeczka ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna córcia, a i "zwierzątko" ładne.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękujemy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Strój na karnawał
![]() Wiele dziewczynek było i chciało być na balu królowa lodu - Elzą ale nie moje dziewczę - ona jak zawsze oryginalna ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2016-02-05 16:05:02 przez A. N. --- |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ależ ona podobna do Ciebie! No po prostu jak odlew! ![]() A strój ciekawy i to fajnie, że córcia nie leci za ogólnym pędem, tylko ma swoje upodobania! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale świetny strój! Wymiatasz!
Też bym się cieszyła, że córka nie chciała być przebrana za kolejną Elzę ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oryginalny strój-mała wojowniczka!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiasz do tej pory znajomi mówili mi że moja córcia do tatusia podobna jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za komentarze bardzo nam miło gdy czytamy tak miłe opienie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne i zdolne dziecko masz, ale nie ma się co dziwić, odziedziczyła po mamusi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję
![]() Chciałabym Wam moi drodzy pokazać spodnie męskie typu jeans które uszyłam dla mojego męża. Jestem z nich zadowolona, tym bardziej że sama robiłam formę na wymiar ![]() |
28 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.