28 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne! A dałoby radę na ludziu pokazać?
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No się napracowałaś! Równiutko, czyściutko... ![]() ![]() Szczególne gratulacje za rozporek - to jest chyba najtrudniejszy punkt w spodniach! ![]() Właśnie też się zabieram do dokończenia spodni i do tego rozporka się tak przymierzam od dwóch tygodni... ![]() Jak sobie przypomnę, ile z tym jest roboty... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
piękne ![]() Zbychu 3 min roboty ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne dżinsy ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Administrator
![]() |
|
Ojej kupa roboty z takimi spodniami ale za to jaki efekt końcowy! Wielkie WOW!
No i strój małej wojowniczki urzekł mnie pomysłowością ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wow,to jest jakiś level master
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aniu szokujesz!!!Pięknie odszyte dzinsy!!!Brakuje tylko nabić nity-podpowiedz mężusiowi,że Ania Czeremcha ma takie cudo w swoim sklepie
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moi drodzy - dziękuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Troszkę czasu poświeciłam na te spodnie ale to dlatego że konstrukcja formy mi trochę zajęła samo szycie poszło szybko, tylko w grubszych miejscach maszynka troszkę o litość prosiła ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szanowny małżonek za modela nie chciał posłużyć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moi drodzy pokarze wam porteczki dla synka uszyte z nienoszonej bluzki - recykling ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2016-03-04 08:17:41 przez A. N. --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne i nigdzie się nie ciągną.
|
28 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.