Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
W tym roku jak znalazł i ciepła i wygodna i pięknie wykończona ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładnie uszyta jest ta bluza i ta podszewka! ![]() Własnie się baruje z podszewką w spódnicy ,eh ja tergo nie umiem... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bluza uszyta rewelacyjnie ślicznie mała wygląda
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale bluza!Pięknie wygląda mały kibic!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Teraz nowa moda : bez orzełka ale z logo PZPN ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale ładna bluza! Sam bym w taką się ubrał... ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna bluza. Bardzo jej ładnie w czerwonym. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
"Polskaaaa biało-czerwoni!" ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie mam już co napisać więc powtórzę za innymi, jest świetna, super precyzyjnie uszyta i mała wygląda w niej świetnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oj tak, pasuje do Twojej córy jak ulał- i kolorystycznie i fason ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.