Świeżynek
![]() |
|
trochę o mnie
zabawę z igłą rozpoczęłam w wieku 7 lat. Mama kupiła mi laleczę, była malutka ok 5-7cm i zaczęłam szyć dla niej ubranka. w tym samym wieku nauczyłam się robić na drutach. pierwszy sweterek zrobiłam sobie w wieku 11 lat. dalej bawiłam się szydełkiem, haftem płaskim, ażurowym, krzyżykami, frywolitkami. w wieku 17 lat kupiłam sobie pierwszą maszynę do szycia. dużo szyłam z Burdy, ale nie byłam zadowolona, gdy rozmiar był dobry to stan za wysoko, rękawy za krótkie lub uszyta rzecz była za duża. przestałam szyć ubrania i zaczęłam szyć poszewki na poduszki i kołdry, wsypy, pokrowce na fotele. zaczęłam intensywnie "szydełkować" i wyszywać. wiele z tych rzeczy zmieniły właściciela. od dłuższego czasu przeglądam to forum. jestem pod wrażeniem Waszych prac. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj rej27 ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj
na drutach Magda, ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj.
Musiałaś mieć dobą nauczycielkę, która potrafiła wytłumaczyć i mieć cierpliwość do dziecka ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
yyy no patrz roksanitka dzięki ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
moja mama uczyła się u sasiadki, a ja jak to dzieciak, chcę robić wszystko co mama i pokazała mi pierwsze sploty, ale była pewna, że to dziecięcy kaprys... i tak to się zaczęło
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj, twórz, pokazuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Rej witaj ![]() Wspaniale ze do nas dołączyłaś :0 czekam z niecierpliwością na Twoje prace ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj rej i też się cieszę,że jesteś z nami ![]() Mam nadzieję,że szybko pokażesz nam swoje hand made ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.