Stały Bywalec
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O to musze sobie w domu odsłuchać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nogi same tańczą....
![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Jasiu widzi jak mama nakłada maseczkę na twarz i pyta:
- Mamusiu, po co to nakładasz? - Żeby ładnie wyglądać. Po godzinie widzi że mama zmywa maseczkę. - I co, rezygnujesz? -------------------------------------------------------------------------------- Na rozprawie sędzia pyta oskarżonej - Dlaczego uciekła pani z więzienia? - Bo chciałam wyjść za mąż. - No to ma pani dziwne poczucie wolności. ------------------------------------------------------------------------------ Mąż wchodzi na wagę łazienkową i z całej siły wciąga brzuch. Żona patrzy na to z politowaniem i pyta: - Myślisz jałopie, że ci to pomoże? - Oczywiście, że pomoże. Tylko w ten sposób mogę zobaczyć ile ważę. -------------------------------------------------------------------------------- Bandyta wpada do tramwaju i krzyczy: - Nie ruszać się, to jest napad!! Jakiś pasażer z ulgą: - Aleś mnie pan wystraszył, już myślałem że to kanary... -------------------------------------------------------------------------------- Kobieta wchodzi do pokoju, patrzy, a tu mąż pakuje walizki. - Co robisz? - pyta. - Jest taka mała wyspa, pełna kobiet. Tam za jeden "numerek" kobiety płacą mężczyznom 20 dolarów! - odpowiada mąż. Żona lekko się uśmiechnęła i mówi: - Jak ty przeżyjesz cały miesiąc za 20 dolarów .. -------------------------------------------------------------------------------- Kowalscy postanowili pójść do opery. Kiedyś w końcu trzeba... Ubrali się odświętnie w garnitur i suknię wieczorową. Ustawili się po bilety w kolejce pod kasą. Przed nimi gość zamawia: - Tristan i Izolda. Dwa poproszę... Kowalski jest następny: - Zygmunt i Regina. Dla nas też dwa. -------------------------------------------------------------------------------- Do lekarza przychodzi nastolatek i drżącym głosem zaczyna: - Panie doktorze, mój przyjaciel przespał się z panienką i teraz boi się, że zaraził się jakąś chorobą weneryczną... - To niech pan ściągnie spodnie - mówi lekarz - i pokaże mi tego przyjaciela. -------------------------------------------------------------------------------- Żona widzi jak mąż kroi viagrę. - Czemu ją kroisz na 4 części? - pyta - Dziś chciałem cię tylko pocałować. -------------------------------------------------------------------------------- - Panie doktorze, mój rozrusznik serca - ma chyba defekt! - Po czym pan tak sądzi? - Jak kaszlnę to mi się kanały przełączają w telewizorze. ______________________________________________________________ - Siostro! Po co mówiliście pacjentowi z siódemki, że chcemy mu nogi uciąć?! - A co, uciekł? - Tak! - A pan doktor mówił, że ten jego paraliż to jest nieuleczalny ... __________________________________________________ W gabinecie rentgenologicznym Szpitala Wojskowego, dwóch techników ogląda, wykonane przed trzema zaledwie minutami, zdjęcie klatki piersiowej nałogowego palacza. - Kazik - pyta jeden, co to za małe szkieleciki - stojące jakby w szeregu na całym lewym płucu tego gościa?! Kazik przygląda się dłuższą chwilę, podnosi się, otwiera drzwi, wystawia glosę na zewnątrz, potem podchodzi do konsolety sterującej "aparatem" i mówi: - Nastawiliśmy trochę za dużą moc promieni. To dzieci z przedszkola przyszły na szczepienie do gabinetu obok i czekają na korytarzu. ________________________________________ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
niektore kawaly super, troszke sie posmialam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Ale fajne! ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |