Stara Gwardia
![]() |
|
sukienki rewelacyjne, czy sama je projektowałaś czy Korzystałaś z gotowych wykrojów , sa bardzo pomysłowe
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No własnie czyje były projekty?
Dla mnie rewelacyjny jest drugi model.Ta tafta ten fason ech ,piekna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pierwsza piórkowa ciekawa, ta z łancuchami równiez, ale to trzecia mnie powaliła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie piękne ,ale najbardziej przypadła mi do gustu 2 i ta z łańcuszkami.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
bardzo,bardzo dziękuję za miłe słowa. raczej to moje projekty,choć na pewno inspirowane kolorowymi czasopismami.w każdej coś ujęłam lub dołożyłam.sukienkę z łańcuszkami wypatrzyła klientka u Elisabetta Franchi.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O proszę bardzo, piórka- do mnie dopiero jadą i zastanawiam się jak ja je przyszyje- piękna ta pierwsza ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
I jeszcze dwie ,,studniówki",oraz sukienka siostry panny młodej(oraz przyniesione przez nią zdjęcie,które miało być inspirację).
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jakie piękne sukienki!
![]() Jak dla mnie jednak ta z piórami jest najpiękniejsza ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka siostry panny mlodej swietna! i ma kolorki bardzo w moim guscie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo mi się podoba zestaw granatu o czerni, do tego jeszcze moja ulubiona biel niby bluzki i się ugotowałam! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.