14 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14
Stara Gwardia
|
|
Ach! te dziergane to już całkowity odlot. Obiecałam sobie ,że też kiedyś takie popełnię , ale na razie brak czasu... ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeśli powiesiłaś zazdroski w oknie po to żeby nikt już nie zaglądał to niestety muszę ci powiedzieć ze to był błąd, teraz to dopiero wszyscy się będą gapić na takie fajne zasłonki
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też lubię tego typu firanki, gdzie jest mleczna tkanina i między tym koronka lub haft ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne...bardzo pomysłowe. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super, tak jak już wielu napiszę też że lubię takie firaneczki, jak podwiązki troche :P
Czy skojarzenie z podwiązką jest niepoprawne politycznie? |
|
Stara Gwardia
|
|
Fred Ty jak zwykle mnie ![]() ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
![]() |
|
Urocze! gdybym miała połowę mniejsze okno to na 100% zawisłyby takie firaneczki-zazdroski ![]() Naprawdę jest śliczna, mój styl ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ha - a kto nam o urokach podwiązek zabroni gadać??
Znasz tu kogoś takiego??? .. Co? Gdzie? .. Sus? Widziałeś ją, gdzieś, tu? ... ![]() |
14 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.