Stara Gwardia
![]() |
|
To krok po kroku Ci podpowiemy i dasz rade.
Ja jestem ciemna masa jesli chodzi o te sprawy, a sama wszystko porozgryzalam. Bloga nie musisz prowadzic jakos intensywnie. Mozesz przeciez tez zrobic zdjecia ciacha, ktore akurat upieklas na niedziele i tez zamiescic. Albo zdjecie dzieciakow, jak hasają po kaluzach, a co, niech patrzą, ze maja mamuske blogerke ![]() Oczywiscie, jesli sie zdecydujesz na bloga na blogspocie. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
No wlasnie nie wiem gdzie tego bloga załozyc.
Bo jest tego od groma ![]() Monia a daj linka do dobrego bloga ,moze i ten z ktorego korzystasz to jak bede miala problem to zapukam o pomoc ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Takie kolorowe stronki na blogach
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NIe trzeba linka.
Blogspot i google sa polaczone.Hm, jakby to powiedziec, jedna firma. Zeby zalozyc bloga na blogspocie, musisz miec najpierw u nich poczte mailowa zalozną. Czyli wchodzisz na google i na górze masz pasek z roznymi slowkami, miedzy innymi gmail Klikasz na to i zakladasz poczte. To pierwszy etap. Drugi etap jak juz masz poczte zalozoną: wchodzisz w wyszukiwarke google, i piszesz blogger POjawia sie stronka, wchodzisz w zaloz darmowego bloga i krok po kroku robisz to, co Ci tam kaza. I to tyle. A, musisz miec jakaz nazwe dla bloga. A potem trzeci etap, czyli jak to dziala...i tu bedzie trudniej, ale damy rade ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-02-29 21:53:37 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja nie mam założonej poczty na google zaczełam od zakładania bloga i tam podałam email swój z innego konta ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Dziekuje.
Teraz lece poczytac gdziekolwiek o tym jak sie zaklada NAPY bez sprzetu ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co Ty? A ja jak chcialam zalozyc to mi caly czas pokazywalo, ze musze miec u nich konto i maila.
Ale nie zaluje, bo teraz to tylko z maila na google korzystam. MOim zdaniem najlepsze miejsce! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no serio ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem dziewczyny jak to robicie ,ale gdybym ja miała prowadzić bloga ,to bym chyba już nawet spać nie chodziła przy moim braku czasu.Choć kto wie,może kiedyś i ja założę...
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O to to... Czytać ich nie mam czasu...
Dlatego jeszcze raz przepraszam wszystkie dziewczyny i chłopaków, że waszych blogów nie czytam... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.