Administrator
![]() |
|
Ej no przecież to nie jest obowiązek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja też sie zastanawiałam co to candy, i jak sie tworzy bloga, tylko wstyd mnie było zapytać
![]() pierwszego bloga jakiego zaczełam przegladać był własnie blog monikowo, bardzo mi się spodobały prace i z tego bloga trafiłam na to forum ![]() ![]() przed założeniem bloga zastanawiam sie tyko czy będę miała co ciekawego do pokazania ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moze i lepiej, hehe, bo moglaby sie niejedna szyjaca bloggerka - albo blogger- po tym niepodniesc, w tym i ja ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mialam to samo, ze nie wiedzialam, co to candy, ani jakies skroty i nicki dziwne.
Cieszy mnie to bardzo ![]() Prowadzenie bloga wymaga jednak pewnej systematycznosci. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
też się przyznam, że do tej pory nie wiedziałam co to jest candy
![]() i głupio mi było zapytać o to, bo wszyscy piszą o candy, a ja nie wiem co to jest ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też jak zaczynałam nie wiedziałam co to candy bo równiedobrze można to po prostu nazwać konkursem. Co do meila, tez nie mam na gmailu tylko na onecie i z tym meilem zakłądałam bloga:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja też już wiem ![]() ![]() Zapraszam byście zobaczyły moją wygraną Nagrodami są rzeczy niezwykłe. Powiem więcej,to niesamowicie wciąga ...jest jak nałóg Mam nadzieję,że już przestanę latać po blogach,bo zostanę nałogowcem, tak trudno się oprzeć widząc tak cudowne rzeczy jakimi kuszą blogowicze ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.