Wersja do druku

166 stron: « < 104 105 106 107 108 109 110 > »

Stara Gwardia
sukienka świetna i bardzo ładna kolorystyka.

* Susanna szyje - mój blog :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Świetny kostium, pozwalający na swobodne ruchy, nie przeładowany.
A w ostatniej sukience wyglądasz bardzo korzystnie. Jak tylko zobaczyłam Twoje dzieło, to zapragnęłąm mieć bardzo podobną sukienkę.
Stara Gwardia
Sus swietne te kopertowki kiecki rowniez :) a kostium BOMBA! Czy mniej czasu tym lepiej jak sie okazuje :)

/Uśmialiśmy się nad jabłuszkami odmiany Royal Gala na targu "eko" w Dublinie - średnicy nie większej niż 5 cm, całe pokryte parchem - u nas się takie grabi spod drzew na kompost ;-) Ale - panie dzieju, pełna ekologia, i takaż cena - 4,90 euro za kg! Dla porównania - w ofercie Aldi 8 zielonych jabłek za 79 centów/.

Ania

--- Ostatnio edytowane 2012-10-26 11:13:25 przez czeremcha ---

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Mistrzyni Krawiectwa
Świetny kostium!!!
Stały Bywalec
Sus przybij piątkę!!! Za sukienkę-uszyłam taką samą-ten sam krój z dżinsu z koronką bawełnianą hi hi hi. Początkowo właśnie miała być z dwóch rodzajów materiału-dżinsu i skóry eko ale traf chciał że akurat w dniu krojenia kiecki przyszła koronka i plany zostały zmienione :) Ale uszyję jednak i dwukolorową gdyż Twoja bardzo mi się podoba. A robakowi z jabłka dołożyłabym wywalony język :rotfl:
Stara Gwardia
sukienka wyszła rewelacyjnie, też miałam ochotę ja uszyć ale nie miałabym okazji do jej noszenie to chyba sie powstrzymam :) a ten struj jabłuszka przeslodki, w szczególności ten liśc i robaczek, czy one były wycinane jakimiś specjalnymi nożycami że takaie zabki się utworzyły czy kupiłaś już gotowe do naszycia?
Stara Gwardia
jakie urocze jabluszko prosto z sadu :)

--- Ostatnio edytowane 2012-10-27 12:34:46 przez helen ---

166 stron: « < 104 105 106 107 108 109 110 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.