166 stron: « < 104 105 106 107 108 109 110 > »
Stara Gwardia
|
|
sukienka świetna i bardzo ładna kolorystyka. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Uszyłam kostium dla syna koleżanki na bal owocowo-warzywny w przedszkolu. Czasu było bardzo mało bo powiedziała mi o wszystkim z dnia na dzień ale udało się. Michaś był jabłkiem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny kostium, pozwalający na swobodne ruchy, nie przeładowany.
A w ostatniej sukience wyglądasz bardzo korzystnie. Jak tylko zobaczyłam Twoje dzieło, to zapragnęłąm mieć bardzo podobną sukienkę. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus swietne te kopertowki kiecki rowniez ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jabłko z robakiem ![]() ![]() /Uśmialiśmy się nad jabłuszkami odmiany Royal Gala na targu "eko" w Dublinie - średnicy nie większej niż 5 cm, całe pokryte parchem - u nas się takie grabi spod drzew na kompost ![]() Ania --- Ostatnio edytowane 2012-10-26 11:13:25 przez czeremcha --- ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetny kostium!!!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Sus przybij piątkę!!! Za sukienkę-uszyłam taką samą-ten sam krój z dżinsu z koronką bawełnianą hi hi hi. Początkowo właśnie miała być z dwóch rodzajów materiału-dżinsu i skóry eko ale traf chciał że akurat w dniu krojenia kiecki przyszła koronka i plany zostały zmienione
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka wyszła rewelacyjnie, też miałam ochotę ja uszyć ale nie miałabym okazji do jej noszenie to chyba sie powstrzymam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jakie urocze jabluszko prosto z sadu ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-27 12:34:46 przez helen --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Jeszcze pytanie odnośnie sukienki-tył jest czarny czy jak?
|
166 stron: « < 104 105 106 107 108 109 110 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.