166 stron: « < 107 108 109 110 111 112 113 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna i jaka kolorowa jak ja uwielbiam kropeczki i serduszka ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Milusia podusia ![]() Jak ja zazdroszczę tym, którzy mają nerwy do patchworków... Tobie też... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Nie mam nerwów do patchworku ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna poduszeczka, kolorowa i wesoła. Dla dziewczynki w sam raz, ja w sumie też bym mogła taką mieć ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
az mi humor poprawilas tymi kropkami
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus, powtórzę, to co napisałam na blogu , cieplej się robi jak patrzę na te kolorki
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Poduszeczka jest prześliczna!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow ! Sliczna podusia! Kolorki i wzorki swietnie dobrane i do tego jaka precyzja wykonania! Bardzo lubie takie rzeczy i wiem ile przy nich jest roboty. Moja praca dyplomowa, ktora wykonywalam wspolnie z przyjaciolka byl pled z rombow + 2 poduszki oczywiscie tez z rombow. Trzeba bylo jakos wykorzystac przygarniete podczas praktyk scinki z produkcji ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-11-11 08:43:33 przez replay --- --- Ostatnio edytowane 2012-11-11 08:44:18 przez replay --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podusia jest superowa:] Na pewno obdarowanej będzie się pięknie na niej sniło. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No to kawał pracy to był - podziwiam i wyobrażam sobie, jak piękny był to pled ![]() Dzisiejsza poduszka jest dla kolegi podróżnika - motyw batystu w mapy od razu skojarzył mi się z Krzyśkiem i tak powstała poszewka, która bardzo przypadła mi do gustu. W planach mam uszycie poduszki dla dwóch małżeństw z którymi się przyjaźnimy a które niedawno wprowadziły się do wymarzonych mieszkań ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
166 stron: « < 107 108 109 110 111 112 113 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.