166 stron: « < 106 107 108 109 110 111 112 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ladna i praktyczna spodniczka! Alez z Ciebie perfekcjonistka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widziałam tą spódniczkę na Twoim blogu. Super spódniczka, taka zawsze jest potrzebna. Też będę szyła ołówkową spódnicę z czarnej dzianiny, materiał leży... czasu brak ... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietna spodniczka i jak perfekcyjnie uszyta! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taki klasyk każdemu potrzebny a to wykonanie perfekcyjne ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Każdy szew na swoim miejscu, piękna. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję bardzo - naprawdę starałam się. Dla siebie nie szyję tak "perfekcyjnie" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
łał ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo elegancka i ładna spódniczka
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Podusia dla Majeczki, córeczki kuzynki ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
166 stron: « < 106 107 108 109 110 111 112 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.