Wersja do druku

166 stron: « < 109 110 111 112 113 114 115 > »

Administrator
Dzięki dziewczyny - te poszewki to dla przyjaciół :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Piękne poszewki!!!Jakie dokładne i dopieszczone!!!Super!Nie gadaj,że dokładności uczysz się ode mnie,to ja zawsze podglądałam Twój blog(przyznaję się bez bicia)i mówiłam sobie "Ach jak Ta dziewczyna świetnie szyje,i jak dokładnie....a jak w tym wszystkim ładnie wygląda...."Tak,tak mój Ty MOTYWATORZE!
Świeżynek
Oglądałam te poszewki u Ciebie na blogu, są prześliczne, no i materiały rewelacyjne!

"Błogosławieni, którzy potrafią śmiać się sami z siebie, albowiem będą mieć ubaw do końca:)"
Administrator
Uszyłam coś dla siebie - spodnie z wypustką ze skaju. Materiał to włoskie punto. Wykrój z Burdy 12/2009 lekko zmodyfikowany (rozcięłam nogawki z tyłu). Generalnie jestem bardzo zadowolona i chętnie uszyłabym sobie drugie podobne. Hmm kto wie.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
sliczne sa! jak ja chcialabym byc taka chuda... ale te czasy bezpowrotnie minely :/

:beczy:

Mogę tylko zazdrościć...

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Administrator
Przestańcie, przestańcie. Wcale dobrze się w swojej skórze nie czuję. Chuda - źle, gruba - źle.

Stara Gwardia
Najlepiej sie nie przejmowac tylko polubic samą siebie w tej formie w jakiej jestesmy, ja tez zawsze chcialam przytyc i co? max 50 kg waże i cóż, wyżej nie podskocze, przynajmniej sie nie zanosi.Takze niech Sus czuje sie dobrze jako szczupla- bo chyda nie jest, a czeremcha i replay w kilku kg wiecej taka wasza uroda i juz.
Stara Gwardia
Spodnie klasa! zwłaszcza na takim tyłeczku ale mnie bluzia bardzo się podoba. Taka zwiewność i subtelność przy tych "ostrych" spodniach. Bardzo udana stylizacja Sus.
Najlepiej sie nie przejmowac tylko polubic samą siebie w tej formie w jakiej jestesmy, ja tez zawsze chcialam przytyc i co? max 50 kg waże i cóż, wyżej nie podskocze, przynajmniej sie nie zanosi.Takze niech Sus czuje sie dobrze jako szczupla- bo chyda nie jest, a czeremcha i replay w kilku kg wiecej taka wasza uroda i juz.
Mi po ślubie przybyło kilka kg. I też się czułam źle w swojej skórze choć wcześniej chciałam trochę przytyć. Normalnie nie dogodzisz. Zawsze jest źle.

Spodnie klasa! zwłaszcza na takim tyłeczku ale mnie bluzia bardzo się podoba. Taka zwiewność i subtelność przy tych "ostrych" spodniach. Bardzo udana stylizacja Sus.

Dzięki piękne. Bluzkę (z odzysku zresztą) ubrałam nie dla samej stylizacji tylko dlatego, ze jest "z tych krótszych" i widać karczek w spodniach :)

166 stron: « < 109 110 111 112 113 114 115 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.