166 stron: « < 109 110 111 112 113 114 115 > »
Administrator
![]() |
|
Dzięki dziewczyny - te poszewki to dla przyjaciół ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne poszewki!!!Jakie dokładne i dopieszczone!!!Super!Nie gadaj,że dokładności uczysz się ode mnie,to ja zawsze podglądałam Twój blog(przyznaję się bez bicia)i mówiłam sobie "Ach jak Ta dziewczyna świetnie szyje,i jak dokładnie....a jak w tym wszystkim ładnie wygląda...."Tak,tak mój Ty MOTYWATORZE!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Oglądałam te poszewki u Ciebie na blogu, są prześliczne, no i materiały rewelacyjne! ________________________________________________________
http://czasemtrzeba.com.pl/
"Błogosławieni, którzy potrafią śmiać się sami z siebie, albowiem będą mieć ubaw do końca ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Uszyłam coś dla siebie - spodnie z wypustką ze skaju. Materiał to włoskie punto. Wykrój z Burdy 12/2009 lekko zmodyfikowany (rozcięłam nogawki z tyłu). Generalnie jestem bardzo zadowolona i chętnie uszyłabym sobie drugie podobne. Hmm kto wie.
![]() |
|
sliczne sa! jak ja chcialabym byc taka chuda... ale te czasy bezpowrotnie minely :/ ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Z ust mi to wyjęłaś...
![]() Mogę tylko zazdrościć... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Przestańcie, przestańcie. Wcale dobrze się w swojej skórze nie czuję. Chuda - źle, gruba - źle. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najlepiej sie nie przejmowac tylko polubic samą siebie w tej formie w jakiej jestesmy, ja tez zawsze chcialam przytyc i co? max 50 kg waże i cóż, wyżej nie podskocze, przynajmniej sie nie zanosi.Takze niech Sus czuje sie dobrze jako szczupla- bo chyda nie jest, a czeremcha i replay w kilku kg wiecej taka wasza uroda i juz.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodnie klasa! zwłaszcza na takim tyłeczku ale mnie bluzia bardzo się podoba. Taka zwiewność i subtelność przy tych "ostrych" spodniach. Bardzo udana stylizacja Sus. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mi po ślubie przybyło kilka kg. I też się czułam źle w swojej skórze choć wcześniej chciałam trochę przytyć. Normalnie nie dogodzisz. Zawsze jest źle.
Dzięki piękne. Bluzkę (z odzysku zresztą) ubrałam nie dla samej stylizacji tylko dlatego, ze jest "z tych krótszych" i widać karczek w spodniach ![]() ________________________________________________________
166 stron: « < 109 110 111 112 113 114 115 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.