166 stron: « < 110 111 112 113 114 115 116 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne spodnie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spodnie mi się podobają, przekonuje mnie punto włoskie i wypustki z przodu choć powiem szczerze ze z tyłu nie bardzo mi się podobają. Wrazęnie ogólne jest super!!!! a co do figury to choćbyśmy miały idealne wymiary to zawsze mamy "ale" nieprawdaż? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Spodnie rewelacyjne i świetnie dobrałaś krój do figury. Całość ekstra. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne spodnie. Chuda, to jestem ja. Ty masz wzorcowe wymiary. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Decyzja podjęta - szyję drugie takie spodnie ale trochę inaczej karczek poprowadzę i wypustki będą tylko z przodu :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Juz sie nie moge doczekac efektu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja jestem z tych, ktore nie narzekaja na swoj wyglad i figure
![]() Szkoda mi czasu bo i tak nic nie zmienie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spodnie podziwiałam na już na blogu - są super i do tego figura modelki ekstra! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susannko cała stylizacja bardzo udana!!!Mamy podobny styl!!!Spodnie extra i wypustkę świetnie wykorzystałaś!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
To jest już nudne ale obiecuję, że póki co koniec z jaśkami ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
166 stron: « < 110 111 112 113 114 115 116 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.