166 stron: « < 113 114 115 116 117 118 119 > »
Administrator
![]() |
|
Masz rację - wykończenie ZAWSZE "robi" gotową rzecz ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ALeż ta narzuta jest przepiękna wow ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Najnowsze "dzieło" czyli za ciasna spódnica. Dodałam za mało zapasu na szwy. Boże jaka ja głupia jestem! Mam nauczkę na przyszłość.
![]() |
|
Szkoda takiej spódniczki,pięknie wyszła, fajnie dobrana tkanina.
jeżeli nie ma z czego poluzować to albo wstawki, albo poszukaj drobniejszej osóbki wśrod bliskich i piękny prezencik będzie ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-01-22 09:35:35 przez A. N. --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej szkoda, bo śliczna. Wstawki popsułyby całość moim zdaniem, no ale jak nie ma innej rady
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szkoda spódniczki... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Zostawię sobie na kiedyś. A może kiedyś spróbuję odsprzedać? Pożyjemy-zobaczymy. Tylko koronki żal - nie godzin pracy włożonej w szycie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna faktycznie, z pewnością wiele osóbek by chciało taką ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Spódniczka piękna!Szkoda żeby znalazła się w szafie!!!Sprzedaj niech da komuś dużo radości!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Z pewnością wszystko było ok, tylko materiał, jak większość materiałów w okolicach świąt , się skurczył ![]() Spódnica piękna. Nie oddawać, nie sprzedawć, poczekać... Będzie jak znalazł na Walentynki(?) ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 113 114 115 116 117 118 119 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.