166 stron: « < 115 116 117 118 119 120 121 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Cudna! Prosta i elegancka. Rewelacja! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
prosta i śliczna ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna
![]() ![]() ale na zdjęciu mam wrażenie że delikatnie bluzeczka prześwituje, czy tylko tak na zdjęciu wyszło --- Ostatnio edytowane 2013-02-16 19:18:07 przez A. N. --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super. Zauważyłam w sklepach że takie nity są noszone w tym sezonie. Niby nic wielkiego a jak pięknie zdabiaja pozornie prostą bluzkę. Jak zwykle wyglądasz wspaniale ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, bluzka delikatnie prześwituje. W sumie mam 3 białe bluzki i każda prześwituje. Wypadałoby zainwestować w biustonosz w jak najbardziej "cielistym" kolorze ![]() ITA właśnie mi uświadomiłaś jak dawno nie byłam w sklepie! Naprawdę nie byłam świadoma ze te nity takie popularne są obecne. Sprzedaję je w sklepiku dlatego chciałam je wypróbować jak się kleją i jak się będą trzymać ![]() Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ![]() Kolejna bluzka uszyta ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzeczka jest sliczna, juz na blogu sie zachwycalam.
Ale, ale dzisiaj tj w niedziele 17 lutego ogladalam na dwojce kabaret i mialam wrazenie, ze Ciebie tam widzialam na widowni! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monia jak Boga kocham dziś cały dzień w domu i jeszcze nigdy w życiu nie byłam na kabarecie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To masz sobowtora! kabaret byl powtarzany, wiec wydarzenie mialo miejsce na pewno wczesniej.
A na widowni siedziala tak podobna do Ciebie dziewczyna, ze szok,jedynie co miala, to jasniejsze wlosy. Ale nawet broszke miala przypieta do bluzki ,taką podobną do tych, ktore robisz! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hihi no cóż, podobno każdy ma swojego sobowtóra ![]() U mnie jasne włosy występowały ale wieeele lat temu ![]() Uszyta bluzka w marynarskim stylu. ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
![]() |
|
już pisałam na blogu że bluzeczka bardzo mi się podoba. Uwielbiam biel i granat. Rewelacja pod każdym względem ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 115 116 117 118 119 120 121 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.