166 stron: « < 118 119 120 121 122 123 124 > »
Stara Gwardia
|
|
Ogromne gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej , Susanko! zostaniemy ciociami????? ale fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę ![]() ![]() GRATULACJE |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No widzisz, z tej radości zapomniałam napisać że sukienka jest super, ma fajny krój,no i ta lamówka bardzo ją zdobi
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hehe no tak zostaniecie oficjalnymi ciociami - jak wszystko będzie OK ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Na pewno wszytko będzie dobrze. Gratulacje! Coś czuję, że wątek dla ciężarnych w najbliższym czasie rozkwitnie
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
gratulacje!!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najszczersze gratulacje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przyłączam się również do ogromnych gratulacji. Już nie mogę się doczekać pierwszych ciuszków uszytych przez szczęśliwą mamusię .Cieszę się bardzo ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-23 07:52:27 przez ITA --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki, dzięki - póki co niczego nie szyję bo za wcześnie, poczekam do tego 20 tygodnia to przynajmniej płeć będę mogła potwierdzić ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
166 stron: « < 118 119 120 121 122 123 124 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.