166 stron: « < 121 122 123 124 125 126 127 > »
Stara Gwardia
|
|
W sukieneczce wyglądasz rewelacyjnie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zgadzam sie rewelacja ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki dziewczyny - czekam na cieplejsze dni, u nas znowu się ochłodziło ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
W tej ciąży to całkiem sporo szyję tudzież wykańczam "starocie" z zeszłego roku ![]() Bluzka z reglanowymi rękawami z Burdy - staroć oraz sukienka w groszki z Anny mody na szycie ![]() Więcej jak zawsze na blogu. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prześlicznie wyglądasz w tej sukience ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Administrator
![]() |
|
Yeshko dziękuję ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No nie, tak to nie można :P Takie cudeńko chować w szafie... Może jeśli słoneczna pogoda wróci, to będzie większe pole manewru ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna sukienka, dobra na każdą okazję i jak błyskawicznie uszyta!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ślicznie wyglądasz w nowej sukience!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna sukienka ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 121 122 123 124 125 126 127 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.