166 stron: « < 124 125 126 127 128 129 130 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Susanna,super ciuszki szyjesz ![]() ![]() ![]() Miło było usłyszeć Twój głos w słuchawce...miłego dnia ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hoho mnie też było bardzo miło ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajne spodnie Sus!!!Dobrze,że skróciłaś pas z dzianiny(na blogu czytałam),ale uwierz mi ja nie skracałam....do końca ciąży i tak mi nie starczyło w nich miejsca
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Pamiętam ile przytyłaś. Myślę, że jednak tyle mnie więcej nie będzie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawe, że takie skrocenie spodni fajnie wygląda, a nie skraca sylwetkę. Chyba trzeba być szczupłym.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Faktycznie taka długość spodni jest trochę ryzykowna, ale Tobie zdecydowanie pasuje. Z pewnością zgrabna sylwetka nie jest tu bez "winy" ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki dziewczyny. Mi się jednak wydaje, że przez długie nogi mogę sobie pozwolić na takie spodnie. ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Monotematycznie czyli nadal przerabiam wykrój z Burdy ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja to jednak gapa jestem i po pierwsze gratuluję a po drugie: rewelacyjnie wyglądasz ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
166 stron: « < 124 125 126 127 128 129 130 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.