166 stron: « < 125 126 127 128 129 130 131 > »
Administrator
![]() |
|
Gosia, agaaffek dzięki dziewczyny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susannko świetne spodnie!!!Materiał już mi się podobał jak NASZA Ania pokazała spódnicę na blogu,muszę powiedzieć,że i spodnie wyglądają super!!!!Aż mi się zachciało uszyć sobie spodnie-spodenki.....
Coś od Michałka taki komentarzyk "Pani Susanna w ciąży,a taka lacha,że mozna jej zaśpiwać"Jesteś zarąbista-ta sprawa jest oczywista...."tak może tylko śpiewać,tam jest inny wyraz ale ma zakazane go używać...myślę,że tak jest mniej drastycznie.Pozdrawiamy Sus i małego forumkowego dzidziuśka!!!! |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Świetne spodnie
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Trinny uwielbiam Michałka ![]() ![]() ![]() Miałam sobie uszyć sukienkę na wesele ale mąż kupił mi taką śliczną, długą ze kompletnie straciłam zapał ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
I kolejne ![]() Muszę trenować ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zabawki bardzo ładne uszyłaś i są jednocześnie świetną reklamą dla produktów ze sklepiku.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo podoba mi się kocyk.
Super ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słoneczko piękne
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Trinny ale Ci się udał komplemenciarz, chociaż tak Bogiem a prawdą to się z prawdą nie rozminął.
Sus, Śliczne zabawki ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak bardzo podobają mi się te pluszaki, że aż z zachwytu oniemiałam
![]() ![]() ![]() |
166 stron: « < 125 126 127 128 129 130 131 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.