Wersja do druku

166 stron: « < 125 126 127 128 129 130 131 > »

Administrator
Gosia, agaaffek dzięki dziewczyny ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Susannko świetne spodnie!!!Materiał już mi się podobał jak NASZA Ania pokazała spódnicę na blogu,muszę powiedzieć,że i spodnie wyglądają super!!!!Aż mi się zachciało uszyć sobie spodnie-spodenki.....
Coś od Michałka taki komentarzyk "Pani Susanna w ciąży,a taka lacha,że mozna jej zaśpiwać"Jesteś zarąbista-ta sprawa jest oczywista...."tak może tylko śpiewać,tam jest inny wyraz ale ma zakazane go używać...myślę,że tak jest mniej drastycznie.Pozdrawiamy Sus i małego forumkowego dzidziuśka!!!!
Zaaklimatyzowany
Świetne spodnie :) Strasznie podoba mi się materiał i to, jak fajnie na Tobie leżą ;)
Administrator
Trinny uwielbiam Michałka :D jaki z niego komplemenciarz :D Ahhh gdy tylko jeszcze troszkę podrośnie - niewiasty drżyjcie :D

Miałam sobie uszyć sukienkę na wesele ale mąż kupił mi taką śliczną, długą ze kompletnie straciłam zapał ;) Olałam sprawę (brzydko mówiąc) a zajęłam się szyciem maskotek dla dzieciaków. Ktoś coś zamówił, jakiemuś dziecku dałam przytulasia w prezencie a naszemu uszyłam kocyk :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
I kolejne :)
Muszę trenować :D

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Zabawki bardzo ładne uszyłaś i są jednocześnie świetną reklamą dla produktów ze sklepiku.
Stara Gwardia
Bardzo podoba mi się kocyk.
Super :)
Mistrzyni Krawiectwa
"Pani Susanna w ciąży,a taka lacha,że można jej zaśpiewać"
Trinny ale Ci się udał komplemenciarz, chociaż tak Bogiem a prawdą to się z prawdą nie rozminął.
Sus, Śliczne zabawki:)
Tak bardzo podobają mi się te pluszaki, że aż z zachwytu oniemiałam :) Szczególnie to okrągłe, które wyglądają jak słoneczka :) Niech się dobrze młodemu sprawują jak już odważy się przyjść na świat ;)

166 stron: « < 125 126 127 128 129 130 131 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.