166 stron: « < 123 124 125 126 127 128 129 > »
Administrator
![]() |
|
Mi się wydaje, że na Tobie będzie dobrze leżeć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękna sukienka!!! a jak Tobie w niej do twarzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czytam i czytam to "do twarzy" i jakoś mi wyje ![]() nie ważne, chodzi o to, że bardzo ładnie w niej się prezentujesz ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-05-17 14:08:38 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Śliczna sukienka
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Najnowszy tworek czyli spodnie ciążowe uszyte z grubej bawełny w czarno-białą pepitkę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale czadowe!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne spodnie! Też ładnie na tobie wygląda taka długość. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwielbiam takie nie za trudne modele, które szybko się szyje, a potem nosi niemal dzień w dzień.
Świetny miałaś pomysł ze skróceniem spodni. Pas z punto, a nogawki z czego uszyłaś? Pepitka nadała spodniom eleganckiego wyglądu. Spodenki bardzo mi się podobają ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Nati nogawki są z dość grubej bawełny. Pas to tylko z jakieś rozciągliwej dzianiny ![]() Dzięki dziewczyny! Jest mi trudno połączyć pepitkowe spodnie z jakąś fajną górą - przydałoby się coś w neutralnym kolorze a tu klops - takich bluzek u mnie w szafie nie ma. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nic tylko uszyć coś do kompletu :P
|
|
Administrator
![]() |
|
No w sumie o tym myślałam ![]() ________________________________________________________
166 stron: « < 123 124 125 126 127 128 129 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.