Wersja do druku

166 stron: « < 120 121 122 123 124 125 126 > »

Stara Gwardia
Hehe no tak zostaniecie oficjalnymi ciociami - jak wszystko będzie OK :)
Oooooo!Bozenko....sie pytam czemu ja dopiero teraz o tym czytam???
GRATULUJE z serducha calego i cudownego,bezstresowego, bezproblemowego stanu odmiennego zycze:hejka:

poglaskaj Gumisia a Ciebie pozrawiam serdecznie:buziak:

Administrator
Dzięki piękne ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stały Bywalec
Dopiero przeczytałam tą wspaniałą, lekko jeszcze ukrytą nowinę. Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Administrator
Łoo dawno niczego tu nie pokazywałam - w sumie dopiero niedawno uszyłam coś nowego.

Dwie spódnice na gumce (nic nadzwyczajnego) made by Susanna i sukienka-worek z Burdy 2/2012, model 119B

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Podobnie jak Ty średnio lubię takie "worki", ale ta wygląda naprawdę ciekawie :) Tylko pogoda nam się popsuła, ale na lato jesteś gotowa :P
Mistrzyni Krawiectwa
Jak zwykle - przemyślane i starannie uszyte. I jak zwykle - prezentujesz się w swoich ciuszkach przefajnie!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Administrator
Podobnie jak Ty średnio lubię takie "worki", ale ta wygląda naprawdę ciekawie :) Tylko pogoda nam się popsuła, ale na lato jesteś gotowa :P
Właśnie u na się dziś poprawiła. Oczywiście sukienka była szyta na wyjście na niedzielę ale nic z tego nie wyszło bo było u nas aż 10 C a dziś prawie + 20 :)

Stara Gwardia
Właśnie u na się dziś poprawiła. Oczywiście sukienka była szyta na wyjście na niedzielę ale nic z tego nie wyszło bo było u nas aż 10 C a dziś prawie + 20 :)

O no to do nas jeszcze nie doszło, bo dalej koło 10 :)
Mistrzyni Krawiectwa
Susanko w sukience wygladasz uroczo!!!Jest śliczna sama też oglądałam ten model w burdzie.Jednak Twoja sukienka podoba mi się bardziej jest w pięknych żywych kolorkach,a ja to uwielbiam!
Spódniczki "WIEŚ ŚPIEWA WIEŚ TAŃCZY"w sam raz dla takich wieśniaczek jak my!!!!:D:D:DChętnie bym potańczyła w takiej,szczególnie w tej co ją do kozaczków ubrałaś i zakolanówek!!!!!WOW!ZA.......czepista stylizacja!

166 stron: « < 120 121 122 123 124 125 126 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.