166 stron: « < 122 123 124 125 126 127 128 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cukiereczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susanko ciąża Ci służy,również szyciowo!!!Wyglądasz świetnie,a sukieneczka w groszeczki-CUDOWNA!!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sus, ślicznie wyglądasz a tej sukieneczce w groszki, tak dziewczęco !!! Tak sobie myślę, że jak będzie córeczka, to mama i córka będą w pewnym okresie wyglądały jak dwie śliczne koleżanki, oby jak najdłużej !!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Susanno pięknie wyglądasz sukienka przesłodka miód malina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku córeczki nie będzie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Sus, pięknie wyglądasz. Sukienka świetna.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Chwaliłam sukienkę na blogu, ale tu tez napiszę, że jest bardzo, bardzo ładna i super przerobiona - z tulipanowym dołem wygląda lepiej niż z oryginalnym. ![]() Aaaaaa, teraz się zorientowałam, że bluzeczkę reglanową z tego wykroju też szyłam - w zeszłym roku (pokazywałam na forum). Zdradzisz, jak się nosi Twój egzemplarz? Czy te rękawy nie ciągną się? --- Ostatnio edytowane 2013-05-14 12:13:57 przez Aire --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Aire miałam wenę i jakoś tak dobrze mi się szyło to szkoda było nie szyć ![]() Co do bluzki z reglanowymi rękawami to jak nie jestem zadowolona z tego wykroju, na mnie żadna taka bluzka dobrze nie leży i odstaje przy dekolcie i właśnie ciągnęły się rękawy ale ze materiał jest dośc łatwi rozprasowujacy się to gorące żelazko załątwiło problem i teraz nic nie ciagnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 122 123 124 125 126 127 128 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.