166 stron: « < 116 117 118 119 120 121 122 > »
Stara Gwardia
|
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Baardzo ładna. Wszyscy wywołują wiosnę - lżejsze ciuszki, pogodne kolory i wzory ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Tak, strasznie tęsknie za wiosną. Dobijają mnie te ciemne, bure dni, deszcz na zmianę ze śniegiem - katastrofa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susannko ślicznie uszyłaś obie bluzeczki!!!Są w moim stylu!!!Dzianinki też fajne można je kupić u Ciebie?
|
|
Administrator
![]() |
|
Niestety Trinny kupić ich nie można u mnie w sklepiku bo tą biała kupiłam u nas na giełdzie forumowej a ta w paski jest "z kiedyś tam" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sus, bardzo fajne uszyłaś te swoje bluzeczki !! Jak coś prześwituje, to jest zupełnie naturalne, nie bądzmy pruderyjni.
Ja teraz jak szyję te sukienki ślubne ( o czym marzyłem przez całe swoje zawodowe życie ), to zawsze coś mi prześfituje !! |
|
Stara Gwardia
|
|
Zestawienie kolorów bluzeczki świetne i fantastycznie psuje do spodni. Tak bluzka jest uniwersalna. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta w paseczki cudna, taką chciała bym mieć.
ta biała też cudna, tą chciała bym mieć w drugiej kolejności... ![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bluzeczka bardzo ladna, uniwersalna i praktyczna
![]() ![]() Chyba sobie taka sprawie ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-02 00:55:40 przez anettina80 --- |
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka na bazie wykroju bluzki z papavero - taka o bombkowata z dzianiny dresowej ![]() ________________________________________________________
166 stron: « < 116 117 118 119 120 121 122 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.