166 stron: « < 114 115 116 117 118 119 120 > »
Świeżynek
![]() |
|
Pełen profesjonalizm!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susano. Jak nie ma z czego popuścić to szkoda. Ja kiedy narysuję wykrój zawsze przed skrojeniem go mierzę a jezeli chodzi o spódniczki to na tylnym szwie można zostawić spore zapasy zawsze jest z czego popuścić jak trzeba. Pewnie następnym razem nie zapomnisz zmierzyć a spódniczka na wiosnę się przyda. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sliczna spodniczka, oby miala kogo cieszyc! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Oj tak, następnym razem na pewno bardziej przyłożę się do pracy i pomierzę wszystko przed skrojeniem. I masz rację - tylny szew jest bardzo pomocny ale w wypadku tej spódniczki to nawet on nie ratuje sytuacji ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ślizna spódniczka, bardzo ładny materiał. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
rewelacyjna!!!! male dzielo jak dla mnie
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Spódniczka jest naprawdę piękna
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
NIgdy nie miałam jakoś cierpliwość do ciuchów, więc tym bardziej podziwiam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Najnowsze "dzieło" czyli zwykła bluzka z długim rękawem. Dekolt wykończony lamówką bawełnianą, element ozdobny: nity termoaktywne.
![]() |
|
Bardzo piękna i piękniście ci w niej ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
166 stron: « < 114 115 116 117 118 119 120 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.