166 stron: « < 160 161 162 163 164 165 166 >
Świeżynek
![]() |
|
Super worek ![]() ________________________________________________________
Nikt nie wierzy we mnie, uwierzę sama w siebie...
|
|
Administrator
![]() |
|
O Boziu jak ja tu dawno niczego nie pokazywałam ![]() No to moje niektóre zlecenia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kolejne ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
I jeszcze ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Końcówka ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzka w piesy😍
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Hej hej Susanko 😀😀😀Piękne rzeczy pokazałaś,jak zwykle zresztą...100%jakości,100%dokładności,100%estetyki.Az pachną....ja też spróbuję odkopać mój wątek...
|
|
Administrator
![]() |
|
Muszę tu wrzucić moje ostatnie prace bo mam trochę fotek na telefonie do zgrania ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Boziu drogi lata świetlne niczego tutaj nie publikowałam. Musze nadrobić zaległości.
Przed świętami uszyłam sporo bieżników i obrusów z tkanin homedecor - klientki oszalały na punkcie tych wzorów ![]() Plus zasłony, poszewki na poduszki i fartuszki medyczne. O poprawkach krawieckich nawet nie wspominam bo był tego ogrom. ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
O i nawet kubraczki na małe krzesełka się znalazły ![]() ________________________________________________________
166 stron: « < 160 161 162 163 164 165 166 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.