166 stron: « < 158 159 160 161 162 163 164 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne te dinozaury.
Jak wszywasz ściągacz przy dekolcie? Chciałam uszyć dla siebie t-shirty skoro mam merrylocka, ale właśnie nie wiem jak z tym dekoltem ![]() ![]() I z czego go robisz? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna pieknie szyjesz, kiedys tez sie tak naucze ;D
Widzialam u Susanny na blogu instrukcje jak uszyc bluzke- ta bluzeczka jest z bawelny podkoszulkowej tylko ma dlugie rekawy i jest dokladnie opisane krok po kroku... tez zamierzam w przyszlosci podkoszulek uszyc, ale na razie probuje prostszych rzeczy ;D |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta bluzeczka na blogu ma dekolt wykończony lamówką a tutaj jest ściągacz. No właśnie - ściągacz czy taka sama dzianina jak w bluzie?
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny dzięki za miłe słowa.
Ściągacz wszywam tak normalnie... Kroję pasek z dzianiny o kilka cm mniejszy od podkroju dekoltu (zależy od tego jak bardzo się rozciąga), zszywam i przypinam w 4 miejscach do dekoltu. Przyszywam dookoła zwykłym overlockiem. Potem przeszywam igłą podwójną gdyż nie posiadam takiego cudownego urządzenia jakim jest coverlock. Mogę zrobić tutek, to nic trudnego ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
A dziękuję, szył się bardzo dobrze! Niepotrzebnie się bałam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Coś ode mnie ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Kolejne zlecenia. ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
I ostanie - spodenki r. 92 jak i kotki są na sprzedaż więc gdyby co to piszcie ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
podusie kotki są przeurocze.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mnie tez sie bardzo podobaja, slodkie i sliczne
![]() |