166 stron: « < 156 157 158 159 160 161 162 > »
Świeżynek
![]() |
|
Strażak jak się patrzy
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak tak patrzę na te wszystkie dziecięce ubranka to aż żałuję, że jeszcze sama nie mam dzieci, takie cuda szyjecie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Już był ![]() ![]() Dzięki dziewczyny, mi też strój się podoba i jestem ciekawa co za rok wymyśli ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja szyłam strój z kapsli z butelek z mlekiem , był to rycerz
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Strażak jest świetnie wymyślony. Sama z głowy czy był jakiś wzór z gazety?
|
|
Administrator
![]() |
|
Wykrój na bluzę pochodzi z Ottobre i pierwotnie był bluzą małego kucharza. Trochę go przerobiłam, dodałam inny kołnierz, kieszenie, paski na rękawach, błyszczące guziki. Spodnie to zwykłe dresiaki. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetny strój strażaka. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kask sprezentowany ![]() W przyszłym roku młody chce być "człowiekiem pająkiem" więc szycie sobie odpuszczę, wypożyczę albo kupię ![]() Ojj współczuję Twojemu synkowi ale często tak jest, że są jakieś wielkie plany i klops - choróbsko. ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Moje kolejne zlecenia a także prezenty urodzinowe dla chrześniaczki (sukienka + pościel). No i spodnie dla Staśka ![]() Boże jak dobrze, że mam ten kontakt z maszyną. Gdybym tylko pakowała zamówienia to bym zwariowała ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
I jeszcze trochę. Nowej pościeli dla Staśka chyba też nie pokazywałam.