166 stron: « < 154 155 156 157 158 159 160 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wszystkie Twoje prace sa perfekcyjne.Urzekly mnie te małe autka... ![]() ________________________________________________________
Mój blog http://warsztatenij.blogspot.de/ |
|
Administrator
![]() |
|
Pomyślałam, że autka fajnie ożywią baldachim w dość ciemnym kolorze ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne rzeczy.
|
|
Administrator
![]() |
|
Moje ostatnie zlecenia i prezenty. Kto śledzi bloga ten wszystko już widział ![]() Bluzka dla syna znajomych, leginsy i tunika dla córki koleżanki, poszewki zamówienie i pościel trójkolorowa dla koleżanki. --- Ostatnio edytowane 2016-12-15 12:31:40 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
6 spódniczek z koła dla dziewczynek z przedszkola na koncert świąteczny, 2 obrusy bawełniane dla koleżanki, spodnie, bluza i bluzka dla STAŚKA. ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Spodnie dla Staśka a sukienko-tunika dla Werki - przyszłej synowej ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te rzeczy dla Stasia i synowej są bardzo ładne i bardzo funkcjonalne, ogromnie podobają mi się spodnie. Czy te w gwiazdki to ocieplacze?
|
|
Administrator
![]() |
|
Można tak powiedzieć bo to ocieplany softshell ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wszystkie Twoje uszytki aż biją po oczach perfekcjonizmem. Chciałabym dojść do takiego poziomu szycia. Ubranka dla dzieci oglądam i patrząc dojrzewam do uszycia czegoś dla moich Maluchów. Kiedyś mi przyszło skorzystać z Twojego blogowego tutoriala o szyciu poszewek na poduszki (wszywanie wypustki). Nawet mój M zaczął wtedy przebąkiwać o profesjonaliźmie...
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, rzeczy uszyte przez Sus są perfekcyjne i blog też.
|
166 stron: « < 154 155 156 157 158 159 160 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.