166 stron: « < 152 153 154 155 156 157 158 > »
Stara Gwardia
|
|
Moja wnuczka taka jest. Przedszkole ją szlifuje i powoli zaczyna się wyrabiać. Chociaż temperamentu dziecka nie da się zmienić według naszego "chcenia". ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Administrator
![]() |
|
Też przypuszczam, że przedszkole pozytywnie wpłynie na Stasia ponieważ obcych jakoś bardziej się słucha niż własnych rodziców. Niemniej szlifujemy go intensywnie żeby nie był rozpuszczony jak dziadowski bicz. Z tym jak już pisałam - jest i tak lepiej niż było. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trzy latka, to fajnie przez jakiś rok będzie spokojniejszy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
A nie myślałaś o jakichś zajęciach ruchowych dla synka? Może to by trochę rozładowało jego energię? Może jak masz ogród to trampolina albo chodzenie na basen regularnie. Takie żeby tą całą niespożytą energię gdzieś wypuszczał
![]() ![]() ![]() ![]() Taką energię można pozytywnie wykorzystać żeby tylko dziecko nie trzymało jej w środku i nie wyładowywało w negatywny sposób. Może coś z moich pomysłów Cie zainspiruje do zmiany ![]() Powodzenia i pozdrawiam |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne są te koszulki dla Twojego synka. I model arcyprzystojny. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Alez ci dzieciaczek wyrosl!! I widac, ze niezly gagatek z niego. A koszulki? Pierwsza klasa !
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo podoba mi się Twoja narzutka na łóżko. Właśnie się przymierzam do czegoś podobnego również na łóżko synka 3 latka. Pozdrawiam ________________________________________________________
Mój blog http://warsztatenij.blogspot.de/ |
|
Administrator
![]() |
|
Bardzo dobry pomysł- łóżko zawsze wygląda porządnie (oczywiście pod nieobecność dziecka hehe).
Gagatek rośnie i rośnie a właśnie dziś skończyłam mu szyć wyprawkę do przedszkola. Skorzystałam z tkanin z etasiemki, generalnie wszystko z resztek prócz spodni. Oj jestem szczęśliwa, że nie zostawiłam tego na ostatnią chwilę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajny zestawik
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widać że koniec wakacji bo woreczki na kapcie już przygotowane
![]() ![]() |