166 stron: « < 153 154 155 156 157 158 159 > »
Administrator
![]() |
|
Nie tylko u mnie. Na wieeeelu blogach woreczki się pojawiły ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Uszyta na szybko sukienka dla mojej małej kuzyneczki (no dobra nie takiej małej, ma 9 lat).
Szyło się super przyjemnie. Efekt końcowy mnie zadowala, w chłodniejsze dni Hania ubierze pod spód bluzkę z długim rękawem i będzie OK. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super material i model. No i NIE jest rozowa!
|
|
Administrator
![]() |
|
Hania już chyba wyrasta z różu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajny zestaw przedszkolaka wyszedł
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Tiaaa dziś ubrałam Staśkowi te spodnie po czym mój ojciec przed wyjściem do przedszkola stwierdzi "Stasiek idzie w piżamie??"... bez komentarza ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie przejmuj się. Spotkałam się na mieście z mężem i ten na widok mojej ślicznej, luźnej bluzki zebranej w pasie gumką założonej do spodni w podobnym kolorze skomentował, że wyglądam jak w piżamie.
|
|
Administrator
![]() |
|
Kochany małżonek ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Komplet z dzianiny dresówki w Pokemony. Prezent dla małej Hani, miłośniczki łapania pokemonów :]
Prócz tego zestaw do kołyski dla małego Dawidka (wczoraj skończył 2 tygodnie) i baldachim z samochodzikami. Jest to także prezent dla naszych superaśnych sąsiadów z okazji narodzin dziecka. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny przedszkolny zestaw Staśkowy, sukieneczka i pokemony też ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
166 stron: « < 153 154 155 156 157 158 159 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.