13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Pogromca spamerów
![]() |
|
no bardzo mi sie podobaja
super ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo ładne prace.Skóra i ręczne szycie- podziw...
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dziękuje ![]() ________________________________________________________
"Non progredi est regredi" |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne te bransoletki.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajne bransolety!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne prace, jestem pod wrażeniem. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
A mnie coś ostatnio nosi żeby zakupić jakiś materiał [ jeans ale nie koniecznie ] i uszyć sobie spodnie troszke krótsze jak 3/4 z dużą 6, 7 kieszeniami. Jaki materiał prócz jeansu moglibyscie polecić. Jeśli jeans to raczej granatowe, a inny materiał to widze takie szare lub lekko beżowate z zielonymi elementami. Ściągne troche z tym spodni co mam i pokażę projekcik. ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
|
|
A oto mój projekt spodni, który raczej średnio do jeansy pasuje. Początkowo myslałem żeby elementy wewnętrze były illego koloru ale teraz mi przyszło do głowy że jakby kieszenie pas i nogawki całe zrobić innym kolorem to tez by źle nie wyglądało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem kiedy się za nie wezme bo na tą chwile fundusze mam zarezerwowane na zjazd... ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Witam ponownie. Dziś mam tylko moją kolejną bransoletke ale myśle że za dwa, trzy tygodnie będę mógł się juz czymś konkretnym pochwalić. Mam na myśli moje letnie cotte i może kaptur jeśli dopisze szczęście ![]() ![]() ![]() Kto wie może jeszcze coś uszyje ze skóry jeszcze w te wakacje, kto to wie... A tym czasem pozdrawiam i do kolejnej wizyty ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ładne te Twoje bransoletki ![]() ________________________________________________________
|
13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.