Wersja do druku

13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >

Pogromca spamerów
no bardzo mi sie podobaja
super :)
Świeżynek
Bardzo ładne prace.Skóra i ręczne szycie- podziw...
Zaaklimatyzowany
Dziękuje :)
piękne te bransoletki.
Mistrzyni Krawiectwa
Fajne bransolety!!!
Mistrzyni Krawiectwa
Piękne prace, jestem pod wrażeniem.
A mnie coś ostatnio nosi żeby zakupić jakiś materiał [ jeans ale nie koniecznie ] i uszyć sobie spodnie troszke krótsze jak 3/4 z dużą 6, 7 kieszeniami. Jaki materiał prócz jeansu moglibyscie polecić. Jeśli jeans to raczej granatowe, a inny materiał to widze takie szare lub lekko beżowate z zielonymi elementami. Ściągne troche z tym spodni co mam i pokażę projekcik.
A oto mój projekt spodni, który raczej średnio do jeansy pasuje. Początkowo myslałem żeby elementy wewnętrze były illego koloru ale teraz mi przyszło do głowy że jakby kieszenie pas i nogawki całe zrobić innym kolorem to tez by źle nie wyglądało :) . Myslę że wy znacie sie lepiej ode mi doradzicie mi która opcja lepsza i doradzić jak najlepiej byłoby takie spodnie skroić :). Kieszenie sciągając z jednych moich spodni planuję zrobić tak jak na ostatnim zdjęciu. tzn. 2 kwadraty czy prostokąty zależy która kieszeń :) zostaną połączone za pomocą długiego paska materiału lub trzema - na każdy jego bok. bedą pojemniejsze i fajniej wyglądały :), ale tylnie kieszenie bedą normalne, mysle że tu akurat dobrze nie będą wyglądać a poza tym nigdy z nich nie korzystam :D . Na rysunkach nie bardzo jest widać że nogawki się zwężają niestety znów mojej głowy nie uruchomiłem ;/
Nie wiem kiedy się za nie wezme bo na tą chwile fundusze mam zarezerwowane na zjazd...

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
problem kieszeni tył Przód
Zaaklimatyzowany
Witam ponownie. Dziś mam tylko moją kolejną bransoletke ale myśle że za dwa, trzy tygodnie będę mógł się juz czymś konkretnym pochwalić. Mam na myśli moje letnie cotte i może kaptur jeśli dopisze szczęście :) oraz jak wspomniałem wcześniej będe stawiał czoła odzieży współczesnej czyli moje pierwsze spodnie :) . Rozrysowałem sobie mniej więcej jak to powinno być żebym się w nie zmieścił a z kolei nie zwisały jak moje gacie na reko :D ...
Kto wie może jeszcze coś uszyje ze skóry jeszcze w te wakacje, kto to wie...
A tym czasem pozdrawiam i do kolejnej wizyty :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
bardzo ładne te Twoje bransoletki :)

13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.