Wersja do druku

13 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »

Zaaklimatyzowany
Ile ludzi tyle "odmian krawiectwa" :) Jestem pod wrażeniem :) Nawet mnie to zaintrygowało :)
Administrator
Ehh chłopie jesteś niesamowity! Ile tu pasji!

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
ja tez jestem pod wrażeniem tylko w sprawie rysunków o których było wspomniane, ostatnio widziałam gotowe szablony proporcji ludzkiej może przy następnych projektach mógłbyś sie takimi posiłkowac na poczatku bo póżniej to wizualnie bedziesz już potrafił prawidlowo wszystko rozmieścić. prporcje które widziłam były kobiety ( ale zakładam że mezczyzn tez musza być), ksiazka nosiła tytuł "MODA KONCEPCJA I REALIZACJA PROJEKTU autorstwa SIMON SEIVEWRIGHT.
Stara Gwardia
Jesteś niesamowity!!!
Po raz kolejny dziękuję, ale no bez przesady bo jeszcze zaczne osobie za dobrze myśleć :) prosze o jakieś słowa krytyki :)

A co do proporcji to juz w miare mam obcykane chyba. Może dziś lub jutro zamieszcze rysunki rycerzy z XI wieku których rysowałem ostatnio. Na razie jest dwóch a trzeci powstaje. Ale teraz nie mam czasu bo mam egzaminy jutro jeszcze a w piątek na Czersk jadę więc musz być wszystko gotowe do wyjazdu :)

Ile ludzi tyle "odmian krawiectwa" Jestem pod wrażeniem Nawet mnie to zaintrygowało

Serdecznie zachęcam, to by było dla mnie największe wyróżnienie :D
Wielkie brawa! Piękna krajka! I to ręczne szycie...

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Zaaklimatyzowany
butki są ale dam dziś tylko trzy fotki
butki są ale dam dziś tylko trzy fotki

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Masz pasję i dążysz do celu!!!Brawo!!!Wspieram Cię całym sercem,gdyż mój Synek też jest pasjonatem rycerstwa,a ja wolę szyć sukienki........jak dorośnie zgłoszę Go do Ciebie uszyjesz nogawice,buty i caaaały strój????:zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony:
Zaaklimatyzowany
Nie ma problemu. A ile ma lat? No i ciekawe który okres go interesuje konkretnie bo ja robie aktualnie wszystko co jest związane z pocz. XIII wieku i terenami Polski z naciskiem na Mazowsze. Jutro zaczyna się zjeżdżanie ludu na Czersk więc jak ktoś chętny to zapraszam aczkolwiek najciekawsze będzie chyba w sobote. Jak coś to już wiecie jak wyglądam :)

--- Ostatnio edytowane 2012-04-26 07:53:43 przez Czabor ---

13 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.