13 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mnie zawiedli "Tudorowie", kiedy zaczęłam sprawdzać fakty historyczne... Przecież ich dzieje były wystarczająco pokręcone, po co było przekłamywać historię?
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja bym chętnie o tym poczytał - dawajcie wątek na ten temat - o ile dacie radę go pociągnąć.
Żeby nie odbiegać od tematu - róża Tudorów - wdzięczny temat do dziergania ![]() Zmysłowa i kolczasta - jakże dzieje rodu miały być odmienne?? --- Ostatnio edytowane 2012-03-23 13:48:18 przez Dark --- |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Zaraz ide zrobić zdjęcia to wieczorem wrzuce ![]() ________________________________________________________
"Non progredi est regredi" |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
No to jedziemy ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Jestem pełna podziwu ! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I nie ma, że raz dwa maszyną..
Te podwinięcia żelazka nie widziały? I tak sobie ładnie się układają? |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
widziały żelazko to fakt ale tylko te na kołnierzyku bo inaczej było by mi ciężko tak równo poprzeszywać. Tak ogólnie to wykrojenie, zszycie i inne rzeczy w gaciach i koszuli zajęły mi łącznie ok 30h. To bardzo dużo bo musze ogarnąć szybsze szycie bo starałem sie aby wszystko ładnie wyglądało a nie żeby było jako tako. Szwy to mnie nie oszczędziły bo podwójna fastryga plus okrętka. i jeszcze troki musiałem sobie zrobić z dratwy...
Chce tylko dodać że tak żeby było 100% dobrze to nie powinno być klinów bocznych ale musiałem je dać bo bym nie mógł sie zbytnio w niej poruszać bo mi za ścisła w biodrach wyszła. Starałem sie wybrać dobre zdjęcie bo na innych to wyglądałem jak bym miał "brzuch" a ja chudy jak patyk jestem. Chce co prawda nabrać jeszcze z jakieś 8kg wagi ale wolał bym żeby to mięśnie były ![]() ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
z miłą chęcią oddam ze swoich i 15kg
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Nie dzięki ![]() mi wystarczy żebym ważył w granicach 65kg i git. Ale mamy gadać o szyciu. ![]() ________________________________________________________
13 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.