Zaaklimatyzowany
|
|
Witam,
Tu na bieżąco będe pokazywać swoje prace: Tu moja pierwsza: XIII-wieczne gacie z lnu. --- Ostatnio edytowane 2012-03-20 16:55:19 przez Czabor --- ________________________________________________________
"Non progredi est regredi" |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne! Można na lato takie sobie zrobić! ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajne
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
No to fakt dobre bo są luźne i b. przewiewne. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Interesujące, hm...A poważnie, to czy jest to część jakiegoś (zamierzonego) większego stroju na bitwy /spotkania bractw rycerskich? Albo czegoś podobnego? Czytałam gdzieś kiedyś błog chłopaka który takie rzeczy szył -ciekawe to było.
Ciekawe co by mój mąż powiedział, gdybym mu uszyła i zarządała żeby w tym chodził... ![]() Koszulę a la chłop pańszczyźniany sam sobie kiedyś kupił, twierdząc że mu się taka podoba...byłoby do kompletu!!! --- Ostatnio edytowane 2012-03-20 17:18:24 przez amatorskieSzycie --- ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Szlafmyca do tego i bajka na dobranoc hehe
gaciory pomyslowe ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A to gacie ! ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
intrygujące ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
można by nową mode wprowadzić ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dodam tylko że szyje wszystko ręcznie. Co do tego stroju to używam nici lnianych
a tu jeszcze kilka zdjęć tych gaci: nie bardzo tu te wewnętrzne szwy widać ale jak zrobie następny zdjęcia to postaram sie je pokazać. ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.