Stara Gwardia
![]() |
|
z chęcią bym sie wybrała, ale niestety nie moge i nie zdąże tam się wybrać gdyż za tydzień wyjeżdzam za granice na pare lat bądz nawet na stałe i wszystko co związane z szyciem przekazuje mojej siostrze (mam nadzieje że troskliwie zaopiekuje sie moją maszyną), i mam też nadzieje że szybko bede miała tam internet bo umre z tęsknot bez tego forum i naszej klasy ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Reggijak na parę lat to może tam sobie sprawisz maszynę
![]() Ja dziś dostałam zamawiane materiały ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mam nadzieje że szybko sie dorobie nowej,
A z materiałów jesteś zadowolona? --- Ostatnio edytowane 2010-01-08 21:08:38 przez reggi --- ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Z czterech tylko jeden jest hmmm, to satyna z wzorem drukowanym i ten wzór nie jest taki super "domalowany" za to satyna gładka super! gruba i mięsista. Dwa pozostałe też bardzo ładne.
Muszę zaznaczyć że sprawdzałam metraż i zgadzał się na korzyść dla mnie ![]() Daleko wyjerzdzasz?pytam bo może sprowadzisz sobie swoją ulubienice maszynę ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
myslałam nad tym żeby ją sprowadzić ale dość drogo by mnie to wyszło, więc bardziej opłaci sie kupić nową, a jak nową to lepszą ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
![]() |
|
Ojej reggi nie mów że wyjeżdżasz ![]() ![]() ![]() Kupiłam materiał na spodnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O ile wiem z netem nie będzie problemu (mam nadzieje), Dziewczyny dzisiaj zawiozłam maszyne i wszystko co potrzebowałam do robienia kolczyków do siostry ![]() Susanno ajaki to materiał kupiłaś i oczywiście ile zapłaciłaś? Powiem wam że w Katowicach w skarbku bodajże na trzecim piętrze jest stoisko z tkaninami i nie drogimi, np.satyna cienką po 15zł/m, aldo dzianina satynowa po 25zł/m. A na dąbrówce małej na ul. al.rożdzienskiego 166b jest hurtownia tkanin z która prowadzi sprzedarz detaliczną i tam mają satyne ale taką grubą z której szyłam gorset którego fotka jest na starym forum, jest po 19zł/m firma nazywa się napewno SANTANA wcześniej napisałam LINEXIM ale to jest hurtownia i nie prowadzi sprzedarzy detalicznej ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-01-13 19:04:54 przez reggi --- ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja grubą satynę gładką ale nie elastyczną kupiłam po 8 zł ( + koszt przesyłki u mnie 1,5 zł na metr)
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Masz racje w Łaziskach można zawsze cos ciekawego wybrac sama tam czasami kupuje bo nie ma daleko
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też lubię robić zakupy na allegro ,bo i taniej i ciekawiej niż w sklepach .
Reggi wracaj szybko .A maszynę pewnie kupisz szybciej niz Ci się zdaje ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-01-10 19:14:28 przez migotka --- ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.