Stara Gwardia
![]() |
|
Zawsze możesz poszukać również w szmateksach, czasami są bardzo ciekawe zasłony z grubszej bawełny, które myślę, że będą się nadawały na torebki. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kiedy tam idę ,zawsze mam to też na uwadze ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
jeśli chodzi o allegro to polecam BAHbKA_u_MAHbKA
a jeśli chodzi o materiały na torebki to też buszuję w lumpkach czasem są prawdziwe perełki za grosze |
|
Administrator
![]() |
|
Racja kochane. W lumpeksach można znaleźć fajne tkaniny i... obrusy ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Susanna - skąd jesteś? (jeśli można wiedzieć) - ja z Mikołowa.
W Łaziskach często kupuję, ale równie często w tej sieci sklepów http://www.tanietkaniny.pl/ wszystkie materiały kosztują tam od 7 do 10 zł/m - oczywiście w detalu - w hurcie jeszcze taniej. Polecam wycieczkę do jednego z nich!! |
|
Administrator
![]() |
|
Xantki jestem z Orzesza ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Rzeczywiście w lumpeksach można znaleźć czasami fajne materiały. Ja tak sobie uszyłam z jakiejś zasłony poszewki na poduszki i obrusik na stół do kompletu
![]() ![]() Dzięki za cynk z tym sklepem Tanietkaniny. Akurat ja mieszkam blisko Bytomia, więc mam rzut beretem. Nawet nie wiedziałam, że istnieje tam taki sklep. Zawsze kupowałam w innym... Muszę się tam wybrać jak będę miała urlop w przyszłym tygodniu ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Polecam tę sieć sklepów. Sporo materiałów tam kupiłam, a rok temu było jeszcze taniej...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To nie fair, że na Śląsku jest taniej. :P W Krakowie drożyzna. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jagodo, nic nie mów... nie zaopatrywałaś się w naszej stolicy...
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.