Stara Gwardia
![]() |
|
Wiem, tam ceny są jeszcze bardziej chore! ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Na śląsku w ogóle jest super ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na śląsku w ogóle jest super ![]() Ano. ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Zapraszam, ale jak będzie cieplej, bo teraz zaparkować autko w tych zwałach śniegu jest trudno...
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja jak na razie korzystam z usług sklepu "Bielstyl" i jestem zadowolony. Ich tkaniny są dobre gatunkowo, a ceny bardzo przystępne. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam po tkaniny
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja wiele tkanin kupuje na allegro mam juz stałych dostawców a ceny bardzooo niskie .
|
|
Stara Gwardia
|
|
Stefa gdzies pisała o sklepach we wrocławiu, jeden jest pod nasypem koło placu zielińskiego /pare metrów dalej jest tez pasmanteria/ no i na robotniczej1 też jest całkiem spory. Jeden problem jest taki, że trzeba mieć latarke/na robotniczej mają na stanie ![]() ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Pod nasypem brakuje mi trochę jakichś ładnych wzorzystych materiałów. Kupuję tam tylko jednolite, grubsze tkaniny, bo ceny rzeczywiście dobre. W innych wrocławskich sklepach drożyzna, chyba, że nie wiem o jakimś magicznym miejscu. ________________________________________________________
Przeszyj to sam ~ |
|
Stara Gwardia
|
|
Z wzorami jest ogólny problem , bo nasze ulice są raczej szarobure jesli chodzi o garderobe, w sklepach jest to samo, najwiecej czerni i szarosci. Jeszcze moda młodziezowa jakos daje rade jesli chodzi o bawełniane koszulki itepe. Sama tez bardzo lubie czarny, najbardziej jesli chodzi od pasa w dół ,bo wyszczupla ![]() ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Basiu czy możesz podać nicki sprzedawców? Wiele osób pyta (i na forum i przez privy) gdzie można tanio i pewnie kupić tkaniny. Przydałyby się sprawedzone "allegrowe" kontakty ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.