Stara Gwardia
![]() |
|
Szyłam dwa miesiące wstecz .Dziś zrobiłam zdjęcie ,prosta ale wygodna spódniczka ...
Choć zrobiła się za luźna, i muszę ją poprawić .Trochę szkoda bo straci , fason ....ale i tak ją lubię ![]() --- Ostatnio edytowane 2009-12-09 19:55:02 przez migotka --- ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo ładna ta twoja spódniczka
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ładna, zwężaj bo skoda żeby leżała
|
|
Administrator
![]() |
|
Ładna. Taka jesienno-zimowa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aksamit ...dokładnie jesienno ,zimowa świetnie pasuje do kozaków ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Racja, widać ten specyficzny połysk aksamitu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dawno temu ,ale fotki zostały....torebka nie ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta sama historia .To moje pierwsze torebki jakie szyłam . ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Ta czerwona z kokardką!! Piękna! Oj jak ja lubię takie rzeczy :] ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne te torebki szczególnie ta zielona. ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.