Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie wyszły ,prosimy więcej.
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kurcze od dawna myślałam o uszyciu takiego króliczka no ale już mnie Migotko ubiegłaś. Dobra zanim ja się za to zabiorę to Ty uszyjesz całe stadko ![]() Króliczki wyglądają uroczo, są takie słodkie, do przytulania. Czy korzystałaś z jakiegoś gotowego wykroju? jak wygląda proces produkcji? ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku ależ mnie rozbawiłeś ...hihi to prawda że się szybko rozmnażają ,ale ja będę to kontrolować .Choć nie ukrywam że chyba połknęłam bakcyla ,na ile mi wystarczy się okaże .
Dziękuje ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mojemu synowi który ma 9 lat za parę dni też się bardzo podobają ![]() ![]() Super króliczki i z takich pięeknych tkanin uszyte Brzewo Tkanina odgrywa tu ogromną rolę detale po prostu .A u nas tak mało takich tkanin ![]() ![]() Fajnie wyszły ,prosimy więcej. ![]() ![]() ![]() Honiu obiecuję że jak mi wyjdą to na pewno wkleję ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus
choć raz mi się udało Cię wyprzedzić hehehe Szyj je sus ,sprawią Ci wiele przyjemności .Do ozdoby ,do przytulania ,na prezent ....i dla siebie A lalki ,wiesz coś pięknego .. No wracając do tematu ,u nas nic nie ma ani książek ,ani gazet .Całe szczęście że jest internet ![]() Proces produkcji ,potrzebne płótno lniane ,którego notabene ja nie mogłam kupić u nas .Znaczy niedaleko mojego domu .Muszę się zapuścić w głąb ,więc mam nadzieję że tam dostanę . Wypełnienie ,ja użyłam watoliny ,ale można kupić wypełniacze w tapicerskich sklepach . No i szmatki . Ubolewam że nie są u nas dostępne ogólnie dostępne .Dodatki guziczki maleńkie ,kwiatuszki i cała masa . Tkaniny.Oni mają cudeńka .... Nie szyje się trudno ,ale jest wciągające .Najwięcej czasu zajęło mi wypchanie tych ,królików . One realnie wyglądają o wiele lepiej . A najwięcej przyjemności miałam przy wykańczaniu ,szyciu tych sukienek ,czapek i.t.d Dziękuje ... ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Możesz podać adres jakieś strony z tymi zającami?? Jak się do tego w ogóle zabrać??
[edit] Już znalazłam - jupiiiiiiiiiii ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-01-24 14:08:41 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Może jestem sentymentalny, ale oboje z żoną ściągamy różne pluszaki, mamy tego całą masę, siedzą na regałach, stolikach i na podłodze. Różne misie, kaczki króliki, świstaki,bobry.
Nie szyłem takich sympatycznych pluszaków, brak czasu, ale to może być też frajda. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus podałam już chyba ,prawda ,mam tu tyle zaległości że nie zdarzyłam jeszcze wszystkiego przewertować .
Człowieka jakiś czas niema i ciągle w tyle . Wielka Frajda Wojtku ![]() Pozdrawiam kochani :* ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.