Pogromca spamerów
![]() |
|
piękności ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak sukienka to rarytas. Bardzo kobieca, po prostu śliczna! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, niesamowita, romantyczna i delikatna:] Piękna:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczności, tyle pracy i cierpliwości wymagają takie dłubanki. Podziwiam
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() Elize7nie mam pojęcia ile kosztuje zrobienie takiej firany.Koszt nici już jest duży,na moją zużyłam około 50 dkg.12zł za 10 dkg.a firaneczka ma tylko 1,45 na 55cm. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
och tak!Pięknie robisz.
Sukienki,sukienki .. to jest to co lubię wydziergane chyba najbardziej. szalenie mi się podoba wzrór pierwszej sukienki,chyba nie znam takiego,zresztą ja zawsze dziergając korzystam z ksiązki, gazety lub innej rozpiski --- Ostatnio edytowane 2012-04-22 00:55:49 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O kurcze ! Extra robótki, tylko pozazdrościć, są jedyne niepowtarzalne i do tego przepiękne ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
o ranyyyyy niesamowite, piękniusie te sukieneczki z koroneczki.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczne koronki, ach żebym ja tak umiała
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja całkiem niedawno posiadłam tą umiejętność
![]() Cały czas się uczę,co chwilę odkrywam coś nowego,znajduję inny wzór...to tak jak z szyciem.Tylko na efekty trzeba dłużej czekać ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.