Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie wszystkie użytkowniczki i użytkowników forum.
Mam na imię Ilona, jestem mamą dwuletniego synka i od jakiegoś czasu poczynam sobie z maszyną a wcześniej ręcznie ![]() Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczka nowej maszyny z którą współpracuje mi się rewelacyjnie i udało mi się już całkiem sporo zrobić przez ten tydzień, biorąc pod uwagę fakt, że pracuje zawodowo. ![]() A jak i idzie oceńcie sami ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-04-22 23:24:17 przez ilona --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam.Muszę powiedzieć,że jak na początek to super Ci idzie.
A maszynę to Ty masz jakąś profesjonalną,tak zaobserwowałam. Gratulacje. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dużo zrobiłaś i to piękne rzeczy!
Piękne !!! ![]() Maszyna również zwróciła moją uwagę,co to za marka? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuje za pochwały
![]() Maszyna to Juki DDL 8700, postawiłam tym razem na jakość, bo poprzedni Łucznik co chwilę w naprawie lądował i niestety nie domagał kilku warstw materiału... Szyję sporo i zamierzam jeszcze więcej ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Właśnie zwróciłam uwagę na maszynę,bo lubię pracować na sprzęcie niezawodnym i stabilnym.
Dobra maszyna posłuży długo.Mam podobną trochę starszy model.Moja ma już około 20 lat.I ciągle wydaje mi się,że mam nową maszynę. |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Wow piękne
![]() ![]() Mogłabyś uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć z jakiego materiału ją uszyłaś? I te róże ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ilono witaj!
Maszyna konkretna to i prace konkretne! Wspaniała ta narzuta/kocyk dla synka!! Uszyty genialnie! Torebka takzż śliczna i starannie wykończona. Uwielbiam oglądć takie dopieszczone prace ![]() Gratuluję maszyny, niech dobrze służy. Jest piękna! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczności uszyłaś!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
piekne rzeczy
a JUKI to bardzo dobre maszyny ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Ilono!!!Piękne prace!!!Narzuta dla synka przewspaniała!!!A maszyna...coż...marzę o takiej,a Tobie gratuluję i żeby Ci dobrze służyła!!!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.