Stara Gwardia
|
|
Mam suwaki do sprzedania - różne kolory, różne długości. Jakoś bez zastrzeżeń, używam ich do swoich ubrań i działają ok, nie farbują. ![]() Mogę wystawić fakturę VAT, jeśli ktoś ma życzenie. suwak kryty, 60cm - cena 2,20zł kolor GRANAT Odcień może się różnić w zależności od ustawień monitora... Zdjęcia będę dodawać sukcesywnie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja bym kupiła kremowy ,jasnoszary ,czarny dłg.60 cm ,i jeszcze jakiś ,tylko muszę popatrzeć na swoje materiały ,
|
|
Stara Gwardia
|
|
W długości 60cm kolorystyka jest ograniczona, jutro przywiozę z firmy wszystko i pokażę. ![]() Miałam wrzucać kolejne zdjęcia, ale sprzęt fotografujący padł:/ No nic, jutro będę z tym walczyć, dzisiaj już nie mam siły. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To tylko opisz długość, kolorystykę i cenę. Też chętnie kupię ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Już piszę, miałam mały problem techniczny, ale został zażegnany i mam fotki z kolorami, będę sukcesywnie wrzucać.
Suwaki 60cm, cena 2,20 zł kolory od lewej - fiolet, krem/ecru, szary, jasnozielony/seledyn/mięta, czarny, ciemnoczerwony Jasnoszarego nie mam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
SUWAKI KRYTE 40cm
cena 1,80zł oprócz kolorów na zdjęciu mam jeszcze kolor czarny ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.