42 strony: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejna bluzka z dzianiny, tym razem marszczenie przy dekolcie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejna bluzka z dzianiny, tym razem marszczenie przy dekolcie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie wygląda ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, Mio
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Takie bluzki są mega wygodne, a jaki to kolor? Bo zdjęcie przekłamuje, biała? ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zielona, szmaragdowy żywy odcień. I bardzo miła w dotyku dzianina. Marszczenie się okazało niekorzystne, drugi raz takiej nie uszyję.
Druga jest czerwona i chyba w niej zrobię zakładki. Dość luźną zrobiłam i talia mi zginęła (tj. resztki talii) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wg mnie bez zakładek fajniej się układa. Zamiast nich podkroiłabym ciut po bocznych szwach.
No a marszczenie przy biuście optycznie go powiększa, więc jeśli jest się już posiadaczką własnego oposażenia..nie ma ci ryzykować --- Ostatnio edytowane 2015-03-28 16:39:40 przez Iwi --- |
|
Administrator
![]() |
|
Tak Aga, zdecydowanie bez zaszewek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czerwona poszła w świat. Zieloną poprawiłam. I jednak uszyłam drugą z tego wykroju.
|
|
Administrator
![]() |
|
Aga jak Ty dużo szyjesz! Jej... też tak chcę...
Podoba mi się wszystko, turkusowa bluzka najbardziej. I spodnie dla męża - brawo, świetnie leżą ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
42 strony: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.